Se incarca
incurajari

Cand te afli sub presiune

Ai observat că mărturiile cele mai uimitoare și inspiratoare de credință sunt ale celor care au fost sub presiune la un moment dat în viața lor? Aceștia sunt oamenii care au rămas neclintiți în credința lor, atunci când viața lor a fost sub presiune. Oameni care s-au încrezut în promisiunile lui Dumnezeu de propășire și prosperitate, atunci când se aflau în mijlocul unei situații financiare disperate sau oameni care s-au încrezut în Dumnezeu pentru vindecare, atunci când erau bolnavi într-o fază terminală.

Când ajungi într-un punct greu al vieții tale, nu este timp să bați în retragere, spunându-I lui Dumnezeu: „Doamne, de ce ai îngăduit să se întâmple acest lucru în viața mea?” Nu este momentul să dai înapoi și să pui la îndoială credincioșia lui Dumnezeu. Analizează-te mai bine pe tine. Cercetează-te și vezi de unde e posibil să fii căzut. Rămâi tare și continuă să Îl cinstești pe Dumnezeu prin vorbirea ta.

Verset biblic: Maleahi 3:16 – „Atunci şi cei ce se tem de Domnul au vorbit adesea unul cu altul; Domnul a luat aminte la lucrul acesta şi a ascultat; şi o carte de aducere aminte a fost scrisă înaintea Lui, pentru cei ce se tem de Domnul şi cinstesc Numele Lui.”

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/devotional/4894-mana-profetica-cand-te-afli-sub-presiune#ixzz3rpR9Q65d
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Recomandari