Se incarca
incurajari

Epuizat

Continui să îi văd pe aceia care sunt aplecați și care se luptă pentru a face față opoziției cumplite, pe care o experimentează în fiecare zi. Au obosit și sunt epuizați de tratamentul dur de care au parte de multe luni. Au fost tratați cu asprime de circumstanțele vieții și au nevoie de încurajare.

Psalmul 18:35 – „Tu îmi dai scutul mântuirii Tale, dreapta Ta mă sprijină, şi îndurarea Ta mă face mare.”

Acolo unde alții te-au tratat cu asprime, Eu vin astăzi să te vindec cu bunătate, blândețe, compasiune și dragoste nemărginită. Vino la Mine și lasă Duhul Meu să lucreze în tine, să toarne leacul alinător din Gaalad peste rănile din viața ta, provocate de circumstanțele vieții și de cruzimea oamenilor. EU SUNT HRISTOS VINDECĂTORUL. Eu port tămăduirea sub aripile Mele. Vino și ascunde-te la adăpostul aripilor Mele și lasă-Mă să te ascund și să te păzesc de vrajmaș. Calea spre tronul Meu de har este deschisă înaintea ta, să pășești și să primești purtarea Mea de grijă. Nu te voi lăsa să cazi și nici nu voi lăsa genunchii tăi să se îndoaie sub greutatea acestor poveri. Aruncă-ți poverile pe care le porți. Îndurările Mele față de tine se înnoiesc în fiecare dimineață. Duhul Meu te va spijini și te va întări. Eu te îmbrac cu sabia, scutul și întreaga armătură și te păzesc de asalturile vrăjmașului.

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/devotional/4917-mana-profetica-epuizat?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter#ixzz3sWYurupg
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recomandari