Se incarca
incurajari

Dobândește înțelepciunea

De câte ori ți s-a întâmplat să te rogi și să nu primești răspunsuri? Aceasta s-a întâmplat nu datorită faptului că Dumnezeu a pierdut din vedere să îți răspundă. Cuvântul lui Dumnezeu spune că cerem și nu primim pentru că cerem greșit (Iacov 4:3). Ai nevoie de înțelepciune pentru a cere lucrul bun. Aceasta înseamnă că ai nevoie să cunoști dinainte care este gândul lui Dumnezeu pentru situația în care te afli, pentru ca astfel să te poți ruga eficient.

Poate tu strigi înaintea lui Dumnezeu pentru vindecare, când tu de fapt ai nevoie de un miracol. Te rogi poate pentru rezolvarea deficitului tău financiar, când tu de fapt ești deficitar în a dărui. Se poate ca tu singur să îți cauzezi probleme, și aceasta fără să știi. De aceea ai nevoie de înțelepciunea lui Dumnezeu!

Verset biblic: Proverbe 4:7 – „Iată începutul înţelepciunii: dobândeşte înţelepciunea [iscusită și dumnezeiască] [care este de mare importanță], şi cu tot ce ai, dobândeşte priceperea [caută într-un mod activ să dobândești un discernământ spiritual, înțelegere matură și interpretare logică].”

Iacov 1:5 – „Dacă vreunuia dintre voi îi lipseşte înţelepciunea [care să-l căcăuzească în decizii și circumstanțe], s-o ceară de la Dumnezeu [Cel mărinimos], care dă tuturor cu mână largă şi fără mustrare, şi ea îi va fi dată.”

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/devotional/4936-mana-profetca-dobandeste-intelepciunea?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter#ixzz3shcbv1n3
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Recomandari