Se incarca
incurajari

Renunta la traditii

Crăciunul este sărbătorit în moduri diferite în lume. În lumea vestică, acesta a devenit o tradiție înrădăcinată adânc, păstrată pe data de 25 decembrie. Acest sezon este adesea însoțit de muncă intensă, activitate frenetică în domeniul cumpărăturilor, pregătire pentru masa de Crăciun, împachetatul cadourilor, etc. Mulți oameni aleg să nu-L sărbătorească în această zi pe Cel ce a venit pentru noi în lume, pe Isus Hristos Mulți întreabă: de ce ar trebui să-L sărbătorim acum pe Isus dacă nu S-a născut oficial în această dată? Biblia ne spune că obiceiurile și datinile oamenilor sunt contrare Cuvântului lui Dumnezeu, tradițiile fac fără efect Cuvântul lui Dumnezeu.

Acestea sunt tradițiile care ne țin legați, și care ne împiedică să intrăm în țara promisă. Acum, când suntem gata să intrăm în anul 2016, Dumnezeu te așteaptă să iei decizia de a da drumul tradițiilor și datinilor… El îți va da harul să poți renunța la ele. Desprinde-te de ele, pentru ca promisiunile binecuvântate ale lui Dumnezeu să devină eficiente în viața ta.

Verset biblic: Matei 15:6 – „nu mai este ţinut să cinstească pe tatăl său sau pe mama sa. Şi aţi desfiinţat astfel Cuvântul lui Dumnezeu în folosul datinii voastre.”

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/devotional/4967-mana-profetica-renunta-la-traditii#ixzz3uNrPSW82
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recomandari