Se incarca
incurajari

Ești eliberat

Dumnezeu mi-a arătat într-o vedenie o persoană care este în mod constant hărțuită și traumatizată de vise urâte. În aceste vise te întâlnești cu oameni ciudați, mănânci și bei lucruri ciudate. Toate aceste lucruri te înspăimântă. Nu te teme, copile drag al lui Dumnezeu, căci tu ești mai mult decât biruitor prin Isus Cristos. Astăzi este ziua eliberării tale deoarece în tine este un duh de putere, dragoste și chibzuință și El este Cel ce te va ridica.

Până și otrava, care vrăjmașul a încercat să ți-o strecoare în somn, nu te va vătăma deoarece Cristos trăiește în tine. De astăzi începând, meditează la Cuvântul lui Dumnezeu în fiecare seară înainte să te culci. Pacea va reveni asupra ta și aceste vise urâte vor înceta. Chiar și lucrurile din viața ta, care au început să meargă prost, vor lua o nouă turnură, căci Dumnezeu este Tatăl tău și El veghează asupra ta.

Verset biblic: Marcu 16:17-18 – „Iată semnele care vor însoţi pe cei ce vor crede: în Numele Meu vor scoate draci; vor vorbi în limbi noi; vor lua în mână şerpi; dacă vor bea ceva de moarte, nu-i va vătăma; îşi vor pune mâinile peste bolnavi, şi bolnavii se vor însănătoşi.”

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/devotional/4937-mana-profetica-esti-eliberat#ixzz3w09468u7
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

One comment
  1. gabitto

    Cred ca eu sunt persoană.de câteva nopți somnul meu e tulburat de asemenea vise.mulțumesc pentru încurajări.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Recomandari