Se incarca
incurajari

Estimat la cea mai mare valoare

Am avut un vis în care vedeam o pasăre în colivie. Ea stătea pe fundul coliviei, aceasta fiind plină de murdărie și apă. Se zbătea să rămână în viață și părea a fi extrem de extenuată și aproape fără putere în a se mai susține. Oamenii din jurul ei păreau inconștienți de lupta ei. M-am dus spre colivie, am scos pasărea afară și am învelit-o într-o cârpă moale. Ea deschise ochii, răspunse la atenția mea și începu să revină la viață.

I-am dat păsării numele Edelstein, nume de origine ebraică/germană, care înseamnă „piatră prețioasă”. Mulți au început anul acesta cu anumite greutăți și mari provocări. Sezonul celebrativ nu este întotdeauna marcat de bucurie și sărbătoare, în special pentru cei care trebuie să facă față unor probleme nesfârșite de sănătate, financiare, relaționale sau la locul de muncă. Aceștia găsesc dificil să îmbrățișeze începutul de an 2016 cu un sentiment de bucurie și anticipare. Dacă ești unul dintre aceștia, Domnul îți vorbește astfel: „Ești prețios și estimat la cea mai mare valoare în ochii Mei.” Am plătit cel mai scump preț ca tu să primești viață, și încă viață din abundență. Nu lăsa hoțul să fure, să ucidă și să prăpădească acea doză de credință, speranță și încredere pe care ai investit-o în Mine. Nu ți-am spus că îngrijorarea nu te duce nicăieri? Înalță-ți capul, ridică-ți privirea și privește la Mine. Pășește înainte prin credință. Îndoiala, frica și necredința sunt pe buzele tale și în inima ta. Ia decizia să umbli prin credință, nu prin vedere. Și Eu voi face nespus mai mult decât poți tu gândi sau cere. Ai încredere în Mine!

Verset biblic: Matei 6:26, 27 – „Uitaţi-vă la păsările cerului: ele nici nu seamănă, nici nu seceră şi nici nu strâng nimic în grânare; şi totuşi Tatăl vostru cel ceresc le hrăneşte. Oare nu sunteţi voi cu mult mai de preţ decât ele? Şi apoi, cine dintre voi, chiar îngrijorându-se, poate să adauge măcar un cot la înălţimea lui?”

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/devotional/5044-mana-profetica-estimat-la-cea-mai-mare-valoare#ixzz3xh3u7Wzx
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recomandari