Se incarca
incurajari

Înțelepciune dumnezeiască

Se aude o chemare puternică de a ne întoarce la Cuvânt, de a cerceta Scripturile și de a investi timp în studierea Cuvântului. Sunt multe persoane care se confruntă cu circumstanțe în care nu văd promisiunile lui Dumnezeu împlinindu-se față de ei și în care nu experimentează neprihănirea, bucuria și pacea Împărăției lui Dumnezeu. Zi de zi ne lovim de fățărnicie, ipocrizie, lipsa moralității, înșelăciune și defăimare. Sunt promisiuni care încă nu s-au împlinit.

În astfel de circumstanțe, este nevoie de înțelepciune dumnezeiască, cunoștință și discernământ pentru a ști cum să abordăm aceste lucruri în mod eficient. Suntem chemați să umblăm în integritate. Cartea Proverbe ne spune că înțelepciunea strigă pe străzi. „Înţelepciunea strigă pe uliţe, îşi înalţă glasul în pieţe: strigă unde e zarva mai mare; la porţi, în cetate, îşi spune cuvintele ei” (Proverbe 1:20-21). „Înțelepciunea, cunoștința, discernământul și viața se găsesc în Cuvânt, care este viu și lucrător pentru toți cei care se angajează să studieze Cuvântul Meu”, zice Domnul. „Aliniază-ți viața la Cuvântul Meu, cere să crești tot mai mult în cunoștință și discernământ pentru toate domeniile vieții tale, umblă în integritate potrivit înțelepciunii pe care o primești. Rostește adevărul în dragoste. Eu te voi păzi și te voi proteja.”

Verset biblic: Proverbe 2:6-9 – „Căci Domnul dă înţelepciune; din gura Lui iese cunoştinţă şi pricepere. El dă izbândă celor fără prihană, dă un scut celor ce umblă în nevinovăţie. Ocroteşte cărările neprihănirii, şi păzeşte calea credincioşilor Lui. Atunci vei înţelege dreptatea, judecata, nepărtinirea, toate căile care duc la bine.”

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/devotional/5086-mana-profetica-intelepciune-dumnezeiasca#ixzz3z1wWesGw
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recomandari