Se incarca
incurajari

Confruntarea

Sunt persoane care trec prin situații în care e nevoie să facă față confruntării. De multe ori ne lipsește tăria de a confrunta anumite situații și îi tolerăm astfel pe cei care abuzează de noi. Dumnezeu vorbește acelora care au nevoie să crească în acest domeniu. Când înțelegem scopul și ținta confruntării, atunci două persoane pot sta împreună pentru a face față confruntării. Dumnezeu are un Cuvânt puternic pentru cei care nu se angajează în confruntări constructive:

Iov 38:1 – „Domnul a răspuns lui Iov din mijlocul furtunii şi a zis: “Cine este cel ce Îmi întunecă planurile prin cuvântări fără pricepere? Încinge-ţi mijlocul ca un viteaz, ca Eu să te întreb, şi tu să Mă înveţi.”

Confruntarea înseamnă să aduci un lucru la lumină. Nu înseamnă să controlezi cealaltă persoană. Este un angajament pașnic care îți arată următoarele lucruri:

  • Că sunt lucruri pe care tu poate nu le vezi și acest lucru afectează lumea din jurul tău.
  • Încercând să controlezi cealaltă persoană și forțând-o să facă un lucru, nu va genera altceva decât mânie.
  • Confruntarea trebuie să fie făcută cu un duh de umilință și blândețe.

Proverbe 18:19 – „Fraţii nedreptăţiţi sunt mai greu de câştigat decât o cetate întărită, şi certurile lor sunt tot aşa de greu de înlăturat ca zăvoarele unei case împărăteşti.”

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/devotional/5112-mana-profetica-confruntarea-2#ixzz3zefl6Qmb
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Recomandari