Se incarca
incurajari

Caror cuvinte le dai crezare ?

Ieremia 49:14. Sunt mulți care se zbat în încercarea lor de a înțelege evenimentele care au loc în jurul lor. Multe dintre acestea sunt evenimente determinate de deciziile luate de alții. Ca și parte din această omenire, noi nu putem face nimic în acest sens, însă putem fi afectați de ele. Văd pe unii care trec chiar și prin crize ale credinței. Ei Îl pun la îndoială pe Dumnezeu și pun la îndoială chemarea, locul și poziția lor.

Presiunea care este peste ei, de a-și împlini chemarea în mijlocul incompetențelor și lipsei de discernământ din jurul lor, apasă greu peste mintea și umerii lor.

Citește cuvintele lui Asaf, rostite atunci când se afla în mijlocul unei comunități căzute și fărâmițate. Extrage-ți tăria necesară din mărturisirea credinței lui, așa cum vine umil în fața unui Dumnezeu iubitor, dătător de har și plin de compasiune, a Cărui intenție este întotdeauna aceea de a duce la împlinire planul Său răscumpărător în și prin viețile noastre. Rămâi ferm în credință, astăzi și în zilele ce vor urma, crezând pe deplin că vei vedea bunătatea Domnului pe pământul celor vii. Nu fă compromisuri; rămâi neclintit. Încrede-te în brațul puternic al lui Dumnezeu, care face minuni și caută să-Și arate puterea, izbăvindu-te din aceste vremuri de necaz și conflict. Întărește-te azi în credință!

149008_la_nceput_era_cuvntul_i_cuvntul_era_la_dumnezeu_i_dumnezeu_era_cuvntul

Provocarea vine prin următoarea întrebare: „Căror cuvinte le dai crezare? Cuvintelor Mele sau ale oamenilor?” zice Domnul. Ai de ales. Adu-ți cererile înaintea curții Mele de justiție și Eu îți voi veni în ajutor și te voi apăra.

Verset biblic: Psalmul 77:7-12 – „Va lepăda Domnul pentru totdeauna? Şi nu va mai fi El binevoitor? S-a isprăvit bunătatea Lui pe vecie? S-a dus făgăduinţa Lui pentru totdeauna? A uitat Dumnezeu să aibă milă? Şi-a tras El, în mânia Lui, înapoi îndurarea?” Atunci îmi zic: “Ceea ce mă face să sufăr este că dreapta Celui Preaînalt nu mai este aceeaşi”… Dar tot voi lăuda lucrările Domnului, căci îmi aduc aminte de minunile Tale de odinioară; da, mă voi gândi la toate lucrările Tale şi voi lua aminte la toate isprăvile Tale.

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/devotional/5128-mana-profetica-caror-cuvinte-le-dai-crezare#ixzz40JXsx93m
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Recomandari