Se incarca
incurajari

Ramai in credinta

Văd imaginea unei biblii deschise, dar care a fost pusă deoparte, iar acum stă așezată cu fața în jos. Pare a fi o stare de disperare și deznădejde. „Tu nu ai fost menit doar pentru a supraviețui. Intenția și scopul Meu pentru tine este ca tu să propășești și să umbli în victorie, oriunde te-ai afla în umblarea ta pe acest pământ. Promisiunea Mea pentru tine se află în Ioan 10:10. Acolo stă scris faptul că hoțul vine să fure, să ucidă și să prăpădească. Eu, însă, am venit să aduc viață din abundență.”

Domnul vorbește tuturor acelora care se luptă să-și păstreze credința în ciuda tuturor evidențelor: „Eu sunt Apărătorul tău și Eu lupt pentru tine împotriva vrăjmașilor tăi. Nu este momentul să renunți. Mergi înainte, continuă să lupți, fii perseverent în ceea ce crezi, căci victoria ta a fost câștigată deja pe lemnul crucii. Ascultă Cuvântul Meu pentru tine astăzi și încurajează-te! Extrage-ți, din primisiunile Mele, tăria și curajul de care ai nevoie. Deschide paginile Cuvântului Meu dătător de viață…cercetează Scripturile. Vrăjmașul încearcă să te reducă la tăcere. Declară și rostește cu voce tare promisiunile Mele împotriva minciunilor și înșelăciunilor vrăjmașului, care caută să-ți distrugă credința, convingerea, speranța și încrederea în Mine. Sunt mulți care încep să-și piardă speranța. Ia-ți tăria necesară din pasajul de astăzi și folosește-l pentru a te întări în credință. Încinge-ți coapsele minții, adună-te și ridică-te din nou! Ridică-te și folosește sabia Duhului, care este cea mai puternică armă împotriva vrăjmașului. Domnul vine în apărarea ta. Tu ești preaiubitul Său! El Se luptă pentru tine. Adu-ți cererea înaintea dreptului Judecător.

 

indreptatirea-prin-credinta

 

Verset biblic: Matei 12:20 – „Nu va frânge o trestie ruptă şi nici nu va stinge un fitil care fumegă, până va face să biruie judecata.” Citește de asemenea Isaia 42:3

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/devotional/5147-mana-profetica-ramai-in-credinta#ixzz40b4W4S7U
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recomandari