Se incarca
incurajari

Condus de Domnul

Am avut un vis în care mă confruntam cu niște persoane care răspândeau o doctrină falsă și îi duceau pe alții în confuzie. Am avut mai apoi imaginea unei busole ce indica spre nord. Lucrul acesta vorbește despre a primi ceea ce a fost făgăduit, atât în domeniul natural, cât și în cel spiritual. Chemarea este aceea de a umbla în această vreme cu multă înțelepciune, cunoștință și discernământ. Roagă-te să primești toate acestea, pentru a le manifesta atât în domeniul natural, cât și în cel spiritual.

Busola morală este aceea care ghidează cunoștința, simțul sau intuiția în legătură cu adevăratele virtuți sau etica morală. Busola morală a societății noastre indică, cu siguranță greșit, în vremea aceasta, întrucât prioritățile noastre par acum îndreptate spre acumularea de bogății, mai mult decât spre orice altă direcție.

Hand holding two matching white paper jigsaw puzzles which written leadership word

Se poate vedea o nevoie tot mai mare de a umbla în Cuvântul lui Dumnezeu, pentru a nu fi duși în rătăcire și a nu fi înșelați. Este vremea să te hrănești cu hrana tare a Cuvântului, nu doar cu laptele duhovnicesc. Cuvântul lui Dumnezeu ne face înțelepți – mai înțelepți decât vrăjmașii noștri sau alți învățători care aleg să ignore Cuvântul. Adevărata înțelepciune nu este doar acumularea de cunoștință, ci punerea în practică a cunoștinței într-un mod care să îți transforme viața. Înțelepciunea vine atunci când lăsăm învățăturile lui Dumnezeu să facă diferență în viața noastră.

Verset biblic: Psalm 119:97-105 – „Cât de mult iubesc Legea Ta! Toată ziua mă gândesc la ea. Poruncile Tale mă fac mai înţelept decât vrăjmaşii mei, căci totdeauna le am cu mine. Sunt mai învăţat decât toţi învăţătorii mei, căci mă gândesc la învăţăturile Tale. Am mai multă pricepere decât bătrânii, căci păzesc poruncile Tale. Îmi ţin piciorul departe de orice drum rău, ca să păzesc cuvântul Tău. Nu mă depărtez de legile Tale, căci Tu mă înveţi. Ce dulci sunt cuvintele Tale pentru cerul gurii mele! Mai dulci decât mierea în gura mea! Prin poruncile Tale mă fac mai priceput, de aceea urăsc orice cale a minciunii. Cuvântul Tău este o candelă pentru picioarele mele şi o lumină pe cărarea mea.”

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/devotional/5175-mana-profetica-condus-de-domnul#ixzz4332ZkL4M
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recomandari