Se incarca
incurajari

Purtator de drapel

Este o chemare pentru cei ce poartă drapelul lui Dumnezeu să se adune și să-și ocupe pozițiile. Oamenii lui Dumnezeu sunt chemați să ridice, într-o astfel de vreme, drapelul lui Isus Hristos. Pe drapelul nostru se află blazonul cu numele lui Isus. Isus a spus că dacă numele Lui este înălțat, El va atrage la El pe toți oamenii. (Notă: cei se sunt atrași la El, sunt cei care vin de fapt la Isus. Ei vin la El deoarece Dumnezeu le-a deschis inimile și i-a învățat. Vezi Ioan 6:44-45. Cuvântul lui Dumnezeu trebuie proclamat și declarat.

În timpul luptei cu Satan, Isus Însuși a folosit expresia „Este scris” și a ieșit victorios din această bătălie; lăsând astfel ca mărturie, cât de puternică este arma pe care El a folosit-o împotriva vrăjmașului (Matei 4:10). Crucea lui Hristos este drapelul; dragostea Sa este stindardul și El Însuși este stegarul, Cel care îi atrage pe oameni la Sine și îi angajează să se înroleze în armata Sa (vezi Isaia 11:10). Un purtător de drapel care merge la război înțelege cât de importantă este misiunea lui. El menține steagul înălțat în mijlocul focului luptei. El adună trupele și le arate unde să se poziționeze. Dă direcție trupelor, menținându-le într-o ordine astfel încât ele să poată înainta și câștiga bătălia. Drapelul era ținut la înălțime, deasupra fumului și confuziei.

Spring-Nature-Backgrounds

Întrebare: Vei fi tu un purtător de drapel care vei aduna poporul în această vreme a conflictului, războiului și tensiunii? Este o onoare să porți drapelul (steagul/insigna) într-o bătălie. Vei răspunde chemării Sale?

Verset biblic: Efeseni 6:12 – „Căci noi n-avem de luptat împotriva cărnii şi sângelui, ci împotriva căpeteniilor, împotriva domniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii care sunt în locurile cereşti.”

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/devotional/5220-mana-profetica-purtator-de-drapel#ixzz43EnQ4rPJ
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recomandari