Se incarca
incurajari

Maturitate

Tatăl se uită la copiii Săi și dorește să-i vadă crescând în maturitate. Două nopți la rând, am visat cu un copil. În primul vis, copilul era înfășat în scutece. În cel de-al doilea vis, același copil crescuse repede și răspundea deja la gesturile de iubire și educație oferite de părinții lui iubitori. Verifică mai jos care din punctele prezentate se potrivesc vieții tale în momentul de față. Cum reacționezi în fața circumstanțelor și în cadrul relațiilor în care ești implicat în acest moment? Ripostezi și iei poziția de autoapărare sau acționezi în dragostea, harul, iertarea, înțelepciunea și discernământul care vin de la El?

nature_spring_animal_duck_wallpaper_hd_6

Semne ale maturității spirituale:

  1. O dorință și un apetit în creștere de a-L cunoaște mai mult pe Dumnezeu și pentru o mai mare apropiere de El, și o trăire în care urmărești să ai relații bune cu cei din jur.
  2. Abilitatea de a nu te lăsa afectat de ofensele celor din jur.
  3. Un cuget bazat pe Scriptură, nu pe propriile opinii sau opiniile altora.
  4. Umblarea într-o atitudine de umilință adevărată, nu falsă.
  5. Abilitatea și dorința de a da atenție creșterii spirituale.

Fie ca speranța, credința și dragostea… însă cea mai mare dintre acestea, dragostea, să fie parte din creșterea ta în maturitate spirituală. (1 Corinteni 13:13)

Verset biblic: 1 Corinteni 13:11 – „Când eram copil, vorbeam ca un copil, simţeam ca un copil, gândeam ca un copil; când m-am făcut om mare, am lepădat ce era copilăresc.”

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/devotional/5481-mana-profetica-maturitate#ixzz47r2wB0kh
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Recomandari