Se incarca
incurajari

Mai intai, roaga-te

Rugăciunea este probabil cea mai importantă parte din pregătirea noastră pentru viață, cu toate acestea, sunt atât de mulți oameni care ignoră sau uită această parte vitală a procesului. Nu începe să faci un lucru înainte de a te ruga. Biblia ne spune să-L recunoaștem pe Dumnezeu în toate căile noastre și El ne va călăuzi pașii și ne va netezi cărările (Proverbe 3:6). Nu este suficient doar să știi că Dumnezeu e acolo. Noi trebuie să-I cerem zilnic călăuzire și tărie. Biblia ne cere să ne rugăm neîncetat.

Aceasta nu înseamnă că noi nu vom mai face nimic altceva decât să ne rugăm, ci ceea ce subliniază este faptul că rugăciunea este unul dintre cele mai importamte lucruri pe care îl putem face vreodată. Avem nevoie să ne rugăm pentru fiecare zi care ne stă înainte. Rugăciunea deschide ușa lui Dumnezeu ca să lucreze în viețile noastre, în situațiile cu care ne confruntăm și în viețile celor dragi ai noștri. Dacă Îl faci pe Dumnezeu partenerul vieții tale, El te va abilita să faci lucruri de care vei fi surprins. Va trebui însă să începi totul cu rugăciune.

Verset biblic: Marcu 14:38 – „Vegheaţi şi rugaţi-vă, ca să nu cădeţi în ispită; duhul este plin de râvnă, dar trupul este neputincios.”

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/devotional/5533-mana-profetica-mai-intai-roaga-te#ixzz48QFewu6I
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Recomandari