Se incarca
incurajari

Ingradire

În ultimele săptămâni, am tot avut imaginea unor oameni, la care le vedeam capul, mâinile și picioarele, dar trupurile lor erau închise și îngrădite într-o formă de cutie. Erau frustrați și doreau cu disperare să fie eliberați. Domnul dorește să-i elibereze pe copiii Săi din locurile în care sunt îngrădiți. Este vorba despre cei care se simt îngrădiți și închiși în propriile circumstanțe. Aceștia simt că este timpul pentru a tranzita spre un alt loc de lucrare și slujire eficientă. Înlăuntrul lor țâșnește o nemulțumire sfântă.

Dacă te afli în această stare, Domnul, prin puterea Duhului Său cel Sfânt, este gata să te ridice, să rupă legăturile îngrădirii și să te elibereze. Ucenicii erau împreună în odaia de sus, într-o continuă rugăciune și așteptare. Erau restrânși într-o cameră, unde Îl așteptau pe Domnul. Duhul Sfânt S-a revărsat peste locul acela, iar ei au fost împuterniciți, echipați și abilitați să iasă de acolo și să plece spre locuri de slujire eficientă și în putere, pregătite de Duhul Sfânt, pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu.

Veghează, așteaptă și roagă-te… Domnul va face la fel și cu tine.

Verset biblic: Fapte 1:8 AMP – „Ci voi veţi primi o putere [abilitate, eficiență și tărie], când Se va coborî Duhul Sfânt peste voi, şi-Mi veţi fi martori în Ierusalim, în toată Iudeea, în Samaria şi până la marginile pământului.”

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/devotional/5563-mana-profetica-ingradire#ixzz49SVHT3ZZ
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recomandari