Se incarca
incurajari

Nascut pentru a birui

În timp ce te-ai trezit azi la o nouă zi de viață, amintește-ți că Dumnezeu te-a creat și a pus în omul tău dinlăuntru tot ceea ce este necesar pentru a fi biruitor. Planurile Lui pentru tine includ măreție, destin, strategie, energie, credință, dragoste, răbdare și înfrânare. Acestea reprezintă câțiva dintre factorii cheie care te vor ajuta să pășești azi în lume, acolo unde vei trăi ca un biruitor. Avem în noi tot HARUL care să ne ajute să-L IMITĂM PE HRISTOS prin CREDINȚĂ.

Este credința dăruită de Dumnezeu care te va ajuta să fii biruitor în ORICE situație, așa cum A BIRUIT și Hristos, învingând MOARTEA și ridicându-Se dintre cei morți. Prieten drag, indiferent de situația în care te găsești azi, nu uita că ești un biruitor. Perseverează în CREDINȚĂ, rostește Cuvântul Său, LAUDĂ numele Lui, iar, mai apoi, vei vedea și vei mărturisi schimbarea totală care va avea loc în MEDIUL și în situațiile în care te găsești. Cerul întreg te susține azi, se roagă pentru tine și te apucă de mâini pentru a merge pas la pas cu tine.

Verset biblic: 1 Ioan 5:4 – „pentru că oricine este născut din Dumnezeu biruie lumea; şi ceea ce câştigă biruinţa asupra lumii este credinţa noastră.”

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/devotional/5686-mana-profetica-nascut-pentru-a-birui#ixzz4BjMCwSsV
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Recomandari