Se incarca
incurajari

Primele roade

Proverbe 3:9-10 ne spune: „Cinsteşte pe Domnul cu averile tale şi cu cele dintâi roade din tot venitul tău; căci atunci grânarele îţi vor fi pline de belşug, şi teascurile tale vor geme de must.” La ce nivel al generozității și dărniciei ești azi? Dăruirea sacrificială va aduce dividende spirituale care vor trece în creditul contului tău într-o vreme ca aceasta. Cât de interesat ești să-i sprijinești pe cei ce sunt chemați de Dumnezeu în poziții de conducere? Dacă dăruiești cu generozitate din timpul tău, darurile, talentele și posesiunile tale materiale, inclusiv din banii tăi, vei fi binecuvântat deoarece prin ceea ce faci Îl onorezi pe Domnul Însuși.

Urmărind în Scriptură relatarea despre generozitatea și dărnicia filipenilor, putem vedea faptul că se aplică principiul semănatului și culesului. Pe tot parcursul consemnării citim că nicio biserică nu a avut legătură cu Pavel în ce privește darea și primirea (vezi v.15). Biserica din Filipi nu era o biserică prosperă, totuși, ei erau dornici să dea din puținul lor pentru înaintarea Evangheliei lui Isus Hristos. Fie ca Domnul să ne dăruiască fiecăruia dintre noi o măsură mai mare din darul dărniciei. Atunci când dăruiești, tu dăruiești de fapt Domnului.

Verset biblic: Filipeni 4:18-19 – „Am de toate şi sunt în belşug. Sunt bogat de când am primit prin Epafrodit ce mi-aţi trimis… un miros de bună mireasmă, o jertfă bine primită şi plăcută lui Dumnezeu. Şi Dumnezeul meu să îngrijească de toate trebuinţele voastre, după bogăţia Sa, în slavă, în Isus Hristos. ”

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/devotional/5708-mana-profetica-primele-roade#ixzz4CwoNEIMD
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Recomandari