Se incarca
incurajari

Usi deschise

Trupul lui Hristos suferă de atât de multe afecțiuni în vremea aceasta. Voi menționa câteva: divorțul, frica, mânia, păcate sexuale, nevoi financiare, răzbunare, și lista ar putea continua. De ce se întâmplă lucrul acesta? Trebuie să luăm în considerare faptul că s-ar putea să fie anumite porți deschise în sufletele noastre. Ușile acestea deschise invită și servesc ca punct de atracție pentru aceste roade care încep să se manifeste în viețile noastre.

Este timpul să căutăm rădăcina acestor probleme, cerându-I lui Dumnezeu să ne descopere lucrurile ascunse de înțelegerea noastră. Dacă-L căutăm, El ne va arăta cât se poate de clar… Dar aceasta nu e tot; este doar începutul călătoriei. Următorul pas ar fi acela de a aduce acele probleme înaintea lui Dumnezeu, de a ne pocăi de ele și de a-I cere iertare… De ce ar trebui să facem acest lucru? Pentru ca El să poată veni cu harul Său și să închidă acele uși deschise, eliberându-ne de suferințe prin focul Lui cel sfânt, care arde rădăcinile, ramurile, roadele, transformându-le într-o miriște sub privirea Sa. Un al treilea pas, ar fi acela de a primi iertarea Sa și a-L lăsa mai apoi să aducă vindecare în toate aceste domenii ale sufletelor noastre. Vei fi uimit de eliberarea pe care o vei simți și te vei bucura nespus atunci când vei pune în practică aceste lucruri. Un ultim pas, ar fi acela de a urma această procedură, de a începe să mărturisești Cuvântul în legătură cu problemele de care ai fost vindecat. Fă din aceasta un stil de viață. Mărturisește despre vindecarea și eliberarea ta, folosind versete relevante. Atunci, Dumnezeu Se va dovedi puternic în dreptul tău.

Verset biblic: Maleahi 4:1-3 – „Căci iată, vine ziua care va arde ca un cuptor! Toţi cei trufaşi şi toţi cei răi vor fi ca miriştea; ziua care vine îi va arde, zice Domnul oştirilor, şi nu le va lăsa nici rădăcină, nici ramură. Dar pentru voi, care vă temeţi de Numele Meu, va răsări Soarele neprihănirii, şi tămăduirea va fi sub aripile Lui; veţi ieşi şi veţi sări ca viţeii din grajd. Şi veţi călca în picioare pe cei răi, căci ei vor fi ca cenuşa sub talpa picioarelor voastre, în ziua pe care o pregătesc Eu, zice Domnul oştirilor.”

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/devotional/5744-mana-profetica-usi-deschise#ixzz4Dbc2Gj3e
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Recomandari