Se incarca
incurajari

Nimic de pierdut

Isaia 3:10-11 – “Bine de cel neprihănit! Lui îi va merge bine, căci se va bucura de rodul faptelor lui. Vai de cel rău! Lui îi va merge rău, căci va culege rodul faptelor lui.

Ți-a fost frică vreodată să te dedici total lui Dumnezeu, gândindu-te că lucrul acesta te-ar priva de anumite plăceri ale vieții? Satan face tot ce-i stă în putință pentru a te convinge de faptul că el îți poate oferi viața pe care merită să o trăiești.

Să nu-l crezi nici măcar un minut. Supunerea ta totală Domnului nu te va costa nimic pentru a primi tot ceea ce se merită să ai în viață. Ea te va ajuta să trăiești viața în toată plinătatea ei! Viața lui Isus pe pământ a fost exemplul ideal de viață supusă. El a fost un exemplu clar al beneficiilor primite în urma trăirii evlavioase. Oriunde mergea, Isus îi făcea pe surzi să audă, pe orbi să vadă, pe șchiopi să umble. El a trăit pacea perfectă și biruința absolută. Și tu poți umbla în aceeași putere, ungere și slavă a lui Dumnezeu, precum Isus a făcut-o. Dă-ți viața pe care o trăiești acum în schimbul vieții cu Dumnezeu. Dă boala ta în schimbul vindecării primite de la El, sărăcia ta în schimbul prosperității care ți-o oferă El, neliniștea ta în schimbul păcii Sale, păcatul tău în schimbul mânturirii Sale. Nu ai nimic de pierdut! Citește Psalmul 37:7-23.

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/devotional/5757-mana-profetica-nimic-de-pierdut#ixzz4DnJlUxlY
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recomandari