Se incarca
editorial

Aspecte ale luptei cu homosexualitatea

„Începând cu vârsta de 11 ani, mă rugam în fiecare seară ca Dumnezeu să mă curețe, să mă vindece, astfel încât să mă pot trezi a doua zi fără a mai simți acele ispite și atracții care le aveam la culcare.

aspecte-ale-luptei-cu-homosexualitatea

În fiecare dimineață mă trezeam pe genunchi, sau cu Biblia pe piept, neschimbat sau cu o atitudine mai rea față de lupta pe care o duceam. Îmi era frică că Dumnezeu mă urăște, că m-a condamnat. Obișnuiam ca în fiecare seară să merg în dormitorul părinților mei și să ating marginea patului. Doream să mă asigur că nu a avut loc Răpirea, iar eu am rămas în urmă din cauza confruntărilor mele.”

În timp ce urmărești această mărturie, reflectează asupra următoarelor întrebări:

  1. Care au fost rugăciunile din trecut la care nu ai primit răspuns? Care crezi ca a fost motivul lipsei de răspuns?
  2. Notează cel puțin cinci cuvinte care descriu modul în care te privești pe tine. Cum te ajută sau te împiedică aceste descrieri să fii mai deschis, vulnerabil și să te accepți?
  3. Care au fost disciplinele religioase pe care le-ai încercat pentru a depăși lupta cu sexualitatea? Cum au funcționat acestea?
  4. Care ar fi câteva dintre calitățile care ai dori să te reprezinte? Ce poți face pentru a începe să umbli în această nouă identitate?

Versete la care să meditezi: 2 Cron. 7:14; Ps. 66:18; Ps. 145:19; Prov. 15:29; Iacov 5:16; Rom. 1:18-32; 1 Cor. 6:9-11; Ioan 5:39-40; 1 Ioan 3:16, 18; 4:8-10, 16, 5:3; Ioan 14:15, 21, 23-24.

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/viata-spirituala/sexualitate/homosexualitate/3948-aspecte-ale-luptei-cu-homosexualitatea#ixzz4FiTq7KjF
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recomandari