Se incarca
incurajari

Noul val…

Am avut imaginea cuiva care era așezat pe o placă de surfing, la o oarecare depărtare „pe mare”. Stătea acolo de multă vreme în așteptarea următorului val. Așteptarea aceasta părea că nu se mai sfârșește. Începuse chiar să se îndoiască și să devină neliniștit. Credința începea să i se clatine. Avea nevoie să ajungă la mal. Am văzut apoi un val uriaș îndreptându-se spre el. Valul se numea „milă și har”. Venea înspre el cu o viteză constantă oferindu-i surferului timp să se pregătească pentru a-l prinde.

În momentul în care surferul a prins valul, și-a continuat navigarea într-un mod lin înspre mal. Domnul îți vorbește astăzi astfel: „Pregătește-te, fii pe poziție. Rămâi pregătit și liniștit în așteptarea următorului val care te va tranzita de la locul așteptării spre locul angajării active înspre voia Mea și scopul Meu plănuite mai dinainte pentru viața ta.

Verset biblic: Evrei 4:16 – „Să ne apropiem, dar, cu deplină încredere de scaunul harului, ca să căpătăm îndurare și să găsim har, pentru ca să fim ajutați la vreme de nevoie.”

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/devotional/5837-mana-profetica-noul-val#ixzz4Fn09WUUF
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Recomandari