Se incarca
incurajari

Il uitam pe Dumnezeu?

Ca și creștini experimentăm în mod personal măreția lui Dumnezeu, exact cum s-a întâmplat și cu poporul Israel. Și, totuși, ne abatem atât de ușor de la căile Lui. Uităm atât de repede minunile înfăptuite de Dumnezeu, când ne-a scos din țara Egiptului și ne-a purtat de grijă în experiența deșertului. Îmi spuneam adesea că israeliții au fost un popor nerecunoscător, dar, și noi suntem la fel ca ei prin neascultarea și necredința noastră.

Când Moise a coborât de pe Muntele Sinai și i-a găsit pe israeliți închinându-se la vițelul din aur, s-a mâniat, a spart pietrele pe care erau scrise poruncile și a distrus vițelul de aur. A poruncit apoi să fie omorâți toți cei care au luat parte la idolatrie. Astăzi, avem atât de mulți idoli în viața noastră. Uităm faptul că idolatrie nu înseamnă neapărat plecăciunea noastră în fața unui vițel de aur, ci idol este orice lucru pe care îl punem înainte de Dumnezeu. Cât de adesea ne-am veselit înaintea posesiunilor noastre materiale? Avem noi mentalitatea celor din biserica primară, aceea de a vinde tot ce avem și a pune mai apoi totul în lucrarea lui Dumnezeu sau suntem precum Anania și Safira, care L-au furat pe Dumnezeu, și facem și noi la fel în ce privește zeciuiala și dărnicia?

Verset biblic: Romani 3:24 – „Și sunt socotiți neprihăniți, fără plată, prin harul Său, prin răscumpărarea care este în Hristos Isus.”

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/devotional/5838-mana-profetica-il-uitam-pe-dumnezeu#ixzz4G3mbrRg7
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Recomandari