Se incarca
incurajari

Fiu sau membru?

Cum vezi tu viața din biserica ta locală: în calitate de membru al bisericii sau în calitate de fiu? În planul inițial al lui Dumnezeu de răscumpărare prin Isus, El nu L-a trimis pe Isus pe pământ în calitate de membru, ci în calitate de Fiu al Său. Misiunea lui Isus pe pământ a fost de a da naștere la fii și fiice. Lucrul acesta ne oferă o înțelegere complet diferită cu privire la Biserică, și anume că ea este chemată înainte de toate să fie o FAMILIE, formată din tați spirituali, mame spirituale, frați și surori.

Atunci când biserica începe să-și înțeleagă identitatea, va fi în stare să funcționeze pe deplin în acest cadru. Dumnezeu este gata să te mute de la mentalitatea de membru al bisericii la înțelegerea vieții de familie, prezentă în contextul bisericii locale. Fie ca tu să găsești siguranța, restaurarea și dragostea în noua ta FAMILIE! Fie ca fiecare lider să-I dea voie lui Dumnezeu să îl mute de pe poziția de conducere spre aceea de autoritate părintească. Dacă Îi permitem lui Dumnezeu să ne transforme în acest fel, biserica actuală își va găsi identitatea, stabilitatea și disciplinarea din partea unui Tată iubitor, ca Lider, atât al bisericii locale, cât și al celei corporative.

Verset biblic: Maleahi 4:5-6 – „Iată, vă voi trimite pe prorocul Ilie înainte de a veni ziua Domnului, ziua aceea mare și înfricoșată. El va întoarce inima părinților spre copii și inima copiilor spre părinții lor, ca nu cumva, la venirea Mea, să lovesc țara cu blestem!”

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/devotional/5886-mana-profetica-fiu-sau-membru#ixzz4Gitgaf81
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recomandari