Se incarca
incurajari

E pe cale sa se produca o schimbare…

Mulți oameni călătoresc într-un tren al epuizării. Pe lângă faptul că te-ai golit pe tine însuți și ți-ai golit și resursele pentru alții, mai trebuie să faci față și propriilor tale necazuri. Deocamdată, singura ta rugăciune este să fii reîmprospătat și ca Domnul să te îmbrace cu putere. Ațintești privirea la Dumnezeu și vei vedea cum îți va fi reînnoită puterea pentru a putea face față mai departe oricărui lucru. Situația prin care treci acum este temporară și, curând, povestea ta se va schimba, iar tu Îl vei slăvi pe Dumnezeu cum nu ai mai făcut-o până acum.

Verset biblic: 2 Corinteni 4:16-18 – „De aceea, noi nu cădem de oboseală. Ci, chiar dacă omul nostru de afară se trece, totuşi omul nostru dinăuntru se înnoieşte din zi în zi. Căci întristările noastre uşoare, de o clipă, lucrează pentru noi tot mai mult o greutate veşnică de slavă. Pentru că noi nu ne uităm la lucrurile care se văd, ci la cele ce nu se văd; căci lucrurile care se văd sunt trecătoare, pe când cele ce nu se văd sunt veşnice.”

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/devotional/5890-mana-profetica-e-pe-cale-sa-se-produca-o-schimbare#ixzz4GoUwm49C
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Recomandari