Se incarca
incurajari

Dezvolta-ti viziunea

Domnul le vorbește acelora care s-au sacrificat mult în viața lor de credință, dar care, acum, au obosit în facerea binelui și sunt pe punctul de a fi înfrânți și a cădea în deznădejde. „Ești atât de aproape de linia victoriei”, îți spune Domnul, „trebuie doar să rămâi statornic, fără a compromite mandatul pe care ți l-am dat. Am investit în tine. Ai dus până acum o viață sacrificială a credinței și ai ascultat de chemarea Mea, în mijlocul opoziției de care ai avut parte.

Acum, însă, este timpul să urci la un alt nivel de înțelegere și revelație cu privire la scopurile Împărăției Mele. Ești comoara Mea cea prețioasă și te-am chemat să ai o viziune înaltă cu privire la Împărăție. Chemarea pe care ți-o fac acum e mult mai înaltă și prețuită decât cea pe care ai onorat-o până acum. S-a meritat tot sacrificiul tău și, prin urmare, vei avea parte de o mare răsplată. Prețios este în ochii Mei cel ce-și predă viața scopurilor Împărăției Mele.”

Verset biblic: Coloseni 3:1-2 – „Dacă deci aţi înviat împreună cu Hristos, să umblaţi după lucrurile de sus, unde Hristos şade la dreapta lui Dumnezeu. Gândiţi-vă la lucrurile de sus, nu la cele de pe pământ.”

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/devotional/5915-mana-profetica-dezvolta-ti-viziunea#ixzz4HZjsZ3Uo
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recomandari