Se incarca
incurajari

Este vremea Imparatiei!

Dacă nu discernem sezonul, nu ne vom putea ruga în acord cu vremurile pe care le trăim.Cei din seminția lui Isahar se pricepeau în înțelegerea vremurilor și știau exact ce trebuie să facă. Acum este ziua și ceasul când trebuie să crezi în așezarea Împărăției lui Dumnezeu în spațiul unde te afli. Isus a manifestat Împărăția prin modul în care S-a atins de viețile oamenilor. A suferit în permanență vorbele de ocară din partea dușmanilor Săi. Cum a reacționat El în fața acestora? A răspuns prin Duhul Sfânt. El știa cine este, Își cunoștea vrăjmașul și știa care-I e misiunea.

Răspunsul Lui a dus la așezarea Împărăției lui Dumnezeu pe pământ. Noi, ca și Biserică a Sa suntem chemați să-L imităm pe Isus. Gândește-te azi la faptul că, tu, ca și un vas al lui Dumnezeu, ești chemat să manifești Împărăția Sa în sfera ta de influență.

Verset biblic: Ioan 18:36-38 – „”Împărăţia Mea nu este din lumea aceasta”, a răspuns Isus. “Dacă ar fi Împărăţia Mea din lumea aceasta, slujitorii Mei s-ar fi luptat ca să nu fiu dat în mâinile iudeilor; dar acum, Împărăţia Mea nu este de aici.” “Atunci un Împărat tot eşti!”, I-a zis Pilat. “Da”, a răspuns Isus. “Eu sunt Împărat. Eu pentru aceasta M-am născut şi am venit în lume, ca să mărturisesc despre adevăr. Oricine este din adevăr ascultă glasul Meu.” Pilat I-a zis: “Ce este adevărul?” După ce a spus aceste vorbe, a ieşit iarăşi afară la iudei şi le-a zis: “Eu nu găsesc nicio vină în El.”

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/devotional/5951-mana-profetica-este-vremea-imparatiei#ixzz4IhbdeF4c
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Recomandari