Se incarca
incurajari

Credinta

Aud atât de puternic în duhul meu cuvântul CREDINȚĂ. Dumnezeu dorește să înaintezi în CREDINȚĂ în ce privește promisiunile pe care le-ai primit de la El. Dumnezeu lucrează după CREDINȚA noastră în El, prin urmare CREDINȚA noastră cere acțiune. Dacă nu pui CREDINȚA în acțiune, ea va stagna, și știi bine că apa stătută începe să miroase urât după o vreme. Dacă ai primit promisiunile lui Dumnezeu, dar nu pășești prin CREDINȚĂ, atunci promisiunile acelea vor stagna și, în cele din urmă, exact ca apa stătută, nu vor mai fi de niciun folos, căci vremea împlinirii lor a trecut.

Dumnezeu lucrează în viețile noastre în diferite sezoane și este foarte important să rămânem aproape de El pentru a ști cum să pășim prin credință în fiecare sezon al vieților noastre.

Verset biblic: „Toate își au vremea lor, și fiecare lucru de sub ceruri își are ceasul lui.” (Eclesiastul 3:1); „Căci este o prorocie a cărei vreme este hotărâtă, se apropie de împlinire și nu va minți; dacă zăbovește, așteapt-o, căci va veni și se va împlini negreșit.” (Habacuc 2:3); „Dar, când a venit împlinirea vremii, Dumnezeu a trimis pe Fiul Său, născut din femeie, născut sub Lege.” (Galateni 4:4).

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/devotional/5971-mana-profetica-credinta#ixzz4J5Wyr9PY
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Recomandari