Se incarca
incurajari

Investitii bune

Domnul ne cheamă să facem investiții în această vreme. Ne cheamă să semănăm sămânța credinței pe care o avem în mână și s-o împrăștiem la nord, sud, est și vest. Isus, sămânța lui David, S-a investit pe Sine pentru binele oamenilor. S-a dat pe Sine pe deplin pentru noi. Nu a păstrat nimic pentru Sine. Mulți oameni țin strâns pentru ei sămânța credinței și le este frică să îi dea drumul. Ei așteaptă momentul perfect, condițiile perfecte, locul perfect, oamenii perfecți… și lista continuă.

Lucrul acesta îi paralizează într-o oarecare măsură. A aștepta condițiile perfecte înseamnă a rămâne inactiv. Cuvântul ne spune că fiecare dintre noi trebuie să lucrăm la creșterea credinței noastre. Nimeni altcineva n-o poate face în locul tău. Este o vorbă: „Cel ce ezită, e pierdut.” Tatăl ceresc dorește ca tu să multiplici sămânța credinței și s-o investești. Dorește să recuperezi ceea ce era pierdut. Dă drumul sămânței! Fiecăruia i s-a pregătit un câmp pentru semănat, de unde să poată strânge recolta. Activează-ți credința chiar azi! Pășește încrezător și plin de îndrăzneală în credință și împrăștie sămânța de investit pe care o ai. Fii sigur că vei vedea extinderea Împărăției lui Dumnezeu, ca rod al investiției pe care ai făcut-o.

Verset biblic: Eclesiastul 11:3-6 – „Când se umplu norii de ploaie, o varsă pe pământ. Ori încotro ar cădea copacul, fie spre miazăzi, fie spre miazănoapte, în locul unde cade, acolo rămâne. Cine se uită după vânt nu va semăna, şi cine se uită după nori nu va secera. Cum nu ştii care este calea vântului, nici cum se fac oasele în pântecele femeii însărcinate, tot aşa nu cunoşti nici lucrarea lui Dumnezeu, care le face pe toate. Dimineaţa seamănă-ţi sămânţa, şi până seara nu lăsa mâna să ţi se odihnească, fiindcă nu ştii ce va izbuti, aceasta sau aceea, sau dacă amândouă sunt deopotrivă de bune.”

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/devotional/6070-mana-profetica-investitii-bune#ixzz4KrwRFALi
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recomandari