Se incarca
incurajari

Identitate in Hristos

De multe ori suntem atacați spiritual și nu știm cum să răspundem acestor atacuri. Și aceasta datorită faptului că noi, creștinii, nu cunoaștem autoritatea și puterea pe care le deținem. Roagă-te în fiecare zi ca Duhul Sfânt să te lumineze și să te facă să crești în cunoștință și înțelegere, pentru a cunoaște astfel măreția puterii Sale. Fără revelație, nu-L vei înțelege niciodată pe Dumnezeu și nu-L vei experimenta în mod personal. Lipsit de revelație e ca și atunci când încerci să faci ceva pe întuneric sau legat la ochi.

Când primești descoperirea, înțelegi puterea pe care o ai prin credința în Hristos. Cuvântul lui Dumnezeu ne spune: „după lucrarea puterii tăriei Lui, pe care a desfăşurat-o în Hristos, prin faptul că L-a înviat din morţi şi L-a pus să şadă la dreapta Sa, în locurile cereşti, mai presus de orice domnie, de orice stăpânire, de orice putere, de orice dregătorie şi de orice nume care se poate numi, nu numai în veacul acesta, ci şi în cel viitor. El I-a pus totul sub picioare şi L-a dat căpetenie peste toate lucrurile, Bisericii, care este trupul Lui, plinătatea Celui ce îndeplineşte totul în toţi.” Roagă-te să primești revelație, pentru a cunoaște cine ești și pentru a-ți descoperi identitatea pe care o ai în Hristos. Tu ești parte din Biserică, trupul Lui, plinătatea Celui ce îndeplinește totul în toți, și tot ce ai nevoie este revelația Sa, pentru a te vedea pe tine însuți așa cum te vede Dumnezeu.

Verset biblic: Efeseni 1:17-23 – „Şi mă rog ca Dumnezeul Domnului nostru Isus Hristos, Tatăl slavei, să vă dea un duh de înţelepciune şi de descoperire, în cunoaşterea Lui, şi să vă lumineze ochii inimii ca să pricepeţi care este nădejdea chemării Lui, care este bogăţia slavei moştenirii Lui în sfinţi şi care este faţă de noi, credincioşii, nemărginita mărime a puterii Sale, după lucrarea puterii tăriei Lui, pe care a desfăşurat-o în Hristos, prin faptul că L-a înviat din morţi şi L-a pus să şadă la dreapta Sa, în locurile cereşti, mai presus de orice domnie, de orice stăpânire, de orice putere, de orice dregătorie şi de orice nume care se poate numi, nu numai în veacul acesta, ci şi în cel viitor. El I-a pus totul sub picioare şi L-a dat căpetenie peste toate lucrurile, Bisericii, care este trupul Lui, plinătatea Celui ce îndeplineşte totul în toţi.”

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/devotional/6080-mana-profetica-identitate-in-hristos#ixzz4L3nAG6e6
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Recomandari