Se incarca
incurajari

Supunere

Am meditat la dragostea lui Dumnezeu și la cât de mult ne iubește El. Am realizat că mintea mea nu poate cuprinde modurile în care El Își manifestă dragostea pentru noi și nici cât de mare e. Dragostea lui Dumnezeu este necondiționată, iar noi, ca oameni, n-o vom putea înțelege niciodată, deoarece dragostea noastră se exprimă în „termeni și condiții”. Am realizat mai apoi că nu există „termeni și condiții” în dragostea pe care ne-o arată Dumnezeu.

Și am fost uimit de tot atunci când am meditat la ceea ce Isus a făcut pentru noi pe cruce. Împăratul slavei a luat chip de om. Domnul Oștirilor a venit să ne arate calea, fiind ispitit ca și noi în toate lucrurile. A fost 100% om și 100% Dumnezeu. Dumnezeul nostru a venit pentru ca noi să fim salvați. Și-a vărsat sângele și S-a jertfit o dată pentru totdeauna, ca noi să fim mântuiți prin harul Său. Este cineva care citește acum aceste rânduri și care suferă de o formă de depresie. Dumnezeu dorește să știi că, indiferent de cât de respins ai fost, El te iubește foarte mult. Caută fața Lui și dă-I voie să intre în inima ta, și El te va umple de prezența Sa, vei simți dragostea Lui și depresia se va depărta de le tine.

Verset biblic: „Dar Dumnezeu Îşi arată dragostea faţă de noi prin faptul că, pe când eram noi încă păcătoşi, Hristos a murit pentru noi” (Romani 5:8). „Dar Dumnezeu, care este bogat în îndurare, pentru dragostea cea mare cu care ne-a iubit, măcar că eram morţi în greşelile noastre, ne-a adus la viaţă împreună cu Hristos (prin har sunteţi mântuiţi)” (Efeseni 2:4-5).

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/devotional/6090-mana-profetica-supunere-3#ixzz4LR1dDgmc
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Recomandari