Se incarca
incurajari

Nu esti abandonat

Am avut un vis în care vedeam niște copilași cu lanțuri în jurul gleznelor. Protestau și își exprimau dorința de a fi liberi. Reflectând și rugându-mă mai apoi la legăturile sub care se aflau acești copilași, mi-a venit în minte „duhul de orfan”. Este vorba despre acei oameni care au suferit traume în copilăria lor și „duhul de orfan” a continuat să se manifeste în viața lor și la maturitate. Versurile unui cântec pe care obișnuim să-l cântăm, spun: „Isuse, noi sărbătorim biruința Ta. Ne desfătăm în dragostea Ta. Isuse, noi ne bucurăm, căci Tu ne-ai eliberat. Moartea Ta ne-a adus viață. Hristos ne-a eliberat. Nu mai suntem sub jugul robie. De aceea ne bucurăm de biruința Domnului. Inimile noastre slăvesc dragostea Sa.”

Vremea Paștelui a fost momentul în care Isus a venit pentru a te elibera de sub orice legătură. Domnul dorește să te vindece și să te elibereze din captivitate. Teama de respingere s-a infiltrat în viața ta și frica aceasta te-a ținut captiv și te-a făcut să rămâi pasiv și slugarnic în relațiile tale cu alții.Iartă-i pe cei care te-au respins și iartă-te și pe tine însuți pentru autorespingere. Mai sunt persoanele cu trac care refuză să pășească pe scena relației personale cu Domnul și cu cei din jur. Tatăl nostru Ceresc iubitor înțelege toate aceste lucruri. El L-a trimis pe scumpul Său Fiu Isus ca să te vindece și să îți pună la dispoziție o viață deplină, a dragostei, părtășiei și relațiilor dumnezeiești. El nu te-a abandonat și nici nu te-a părăsit. Vino azi în brațele Lui iubitoare și vindecătoare. Vino la cruce și aruncă-ți povara păcatului, cere iertare și lasă ca învierea Lui să aducă viața nouă peste tine. Lasă-L pe Dumnezeu să toarne balsamul vindecător peste toate rănile tale. Îl aud pe Domnul spunând: „S-a isprăvit. Fii vindecat în numele lui Isus!” Primește, crede, sărbătorește și mulțumește-I Domnului pentru eliberarea și vindecarea ta!

Verset biblic: Ioan 14:16-18 – „Şi Eu voi ruga pe Tatăl, şi El vă va da un alt Mângâietor, care să rămână cu voi în veac; şi anume Duhul adevărului, pe care lumea nu-L poate primi, pentru că nu-L vede şi nu-L cunoaşte; dar voi Îl cunoaşteţi, căci rămâne cu voi şi va fi în voi. Nu vă voi lăsa orfani, Mă voi întoarce la voi.”

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/devotional/6211-mana-profetica-nu-esti-abandonat#ixzz4OGS6pKDV
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recomandari