Se incarca
incurajari

Relatii personale

Văd multe persoane care duc lupte în cadrul relațiilor personale și sunt slăbiți de cei pe care îi considerau a fi foarte buni colegi, prieteni sau membri ai familiei. Are loc o luptă de slăbire a puterii. Lucrul acesta s-a petrecut într-un mod foarte subtil și chiar te-ai gândit că poate e doar imaginația ta. Chemarea pentru tine este să rămâi ferm și să nu cedezi. Rămâi consacrat în tot ce îți este la îndemână să faci. Domnul este gata să dea în vileag înșelătoria și s-o aducă la lumină. Va fi o divulgare a agendei ascunse și tu vei avea parte de reabilitare.

David a ales să se încreadă pe deplin în Dumnezeu pentru protecție și pace, atunci când fugea de propriul său fiu, care încerca să-i uzurpe poziția. Toate lucrurile se adunaseră împotriva lui și deveniseră copleșitoare. Își pierduse scaunul de putere și poziția de conducător în cadrul comunității. Trebuia să facă față celor care îl susținuseră până atunci și care acum îl abandonau fără motiv. Urmează exemplul cererii sincere a lui David. El a făcut o alegere. În urmărirea dreptății el a început prin a privi la Tatăl. El a privit la Cel ce lucrează cu dreptate. El și-a aruncat toate grijile asupra lui Dumnezeu, a strigat către El și a cerut ca El să-i facă dreptate și să-l elibereze de atacurile vrăjmașului. David a scris acest paslm într-o atitudine de umilință și așteptare plină de încredere. Fii și tu încredințat pe deplin în această vreme. Dreptatea, pacea, restaurarea și restituirea le vei primi curând din mâna dreaptă a lui Dumnezeu, care nu e prea scurtă să izbăvească.

Verset biblic: Psalmul 3:3-4 – „Dar, Tu, Doamne, Tu eşti scutul meu, Tu eşti slava mea şi Tu îmi înalţi capul!Eu strig cu glasul meu către Domnul, şi El îmi răspunde din muntele Lui cel sfânt.”

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/devotional/6364-mana-profetica-relatii-personale#ixzz4SLYkYZR4
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recomandari