Se incarca
incurajari

Mintea… la ce meditezi…

Când ne referim la minte, ne gândim adesea la ea ca fiind poarta spre suflet, trup și duh. După cum bine știm cu toții, noi suntem alcătuiți din trup, suflet și duh, iar ceea ce noi medităm în mintea noastră contribuie la ce mod de viață urmăm. În timp ce scriu aceste rânduri, văd în duhul meu un filtru așezat peste minte. Acest filtru este impregnat cu multe reziduri, și aceste reziduri nu pot trece de filtru.Dumnezeu îți spune astăzi că dacă vei filtra rezidurile, gândurile și imaginile din mintea ta, atunci stilul tău de viață se va schimba. Filtrarea se face prin procesul meditării. Puținele satisfacții pe care le avem în urma meditării la lucrurile firești ale vieții au efecte negative pe termen lung. Beneficiile pe termen lung pe care le obținem în urma meditării la Cuvântul lui Dumnezeu atrag asupra noastră viața veșnică.

Vei lăsa tu Cuvântul lui Dumnezeu să-ți schimbe ADN-ul minții tale, sau vei permite influenței demonice să-ți controleze gândurile? Cuvântul în limba greacă pentru meditare înseamnă „a gândi, a contempla, a plănui, a cugeta.” Duhul Sfânt este cel mai bun ajutor al nostru. Pe măsură ce te vei disciplina în a medita la Cuvântul lui Dumnezeu, te vei bucura de dulceața roadei Duhului Sfânt.

Verset biblic: Marcu 5:19 – „Ferice de omul care nu se duce la sfatul celor răi, nu se opreşte pe calea celor păcătoşi şi nu se aşază pe scaunul celor batjocoritori! Ci îşi găseşte plăcerea în Legea Domnului, şi zi şi noapte cugetă la Legea Lui! El este ca un pom sădit lângă un izvor de apă, care îşi dă rodul la vremea lui şi ale cărui frunze nu se veştejesc: tot ce începe, duce la bun sfârşit. Nu tot aşa este cu cei răi: ci ei sunt ca pleava pe care o spulberă vântul. De aceea cei răi nu pot ţine capul sus în ziua judecăţii, nici păcătoşii în adunarea celor neprihăniţi. Căci Domnul cunoaşte calea celor neprihăniţi, dar calea păcătoşilor duce la pieire.”

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/devotional/7371-mana-profetica-mintea-la-ce-meditezi#ixzz4tD2rf1i1
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recomandari