Se incarca
incurajari

Transformare – Omizi si fluturi!

Îi văd pe mulți care trec printr-o perioadă de mari provocări, atât în viața lor privată, cât și în cea publică. Se luptă din greu să treacă prin această perioadă de mare tranziție și se întreabă dacă aceasta va avea cândva un sfârșit. Când va avea loc străpungerea și unde sunt evidențele roadei după ce m-am trudit atât? Noaptea trecută am primit de la Domnul un vis despre o râmă și o omidă. Râma este menită să-și croiască drum în sol, să desțelenească pământul… Solul unde se găsesc și trăiesc râmele devine astfel prielnic pentru sămânța care trebuie semănată. Solul devine friabil… favorabil pentru semănarea sămânței. Munca râmelor nu se vede și totuși rolul lor este benefic pentru ceea ce trebuie să crească și să se dezvolte deasupra solului.

Omida se sezvoltă și se transformă într-o creatură deosebit de frumoasă, care la timpul potrivit își întinde aripile și își ia zborul. Și ea trece printr-o perioadă în care se zbate să se elibereze din granițele crisalidei ei. Acest proces de transformare prin care trece omida se numește metamorfoză. Avem nevoie să trecem atât prin procesul de transformare, cât și cel de tranziție, pentru a crește, a ne întări și maturiza, până când Hristos ia formă și se dezvoltă în noi. Nu încerca să te sustragi de la vreo etapă a dezvoltării. Fii gata să treci prin fiecare etapă, căci în curând vei ajunge în faza străpungerii, împlinirii și biruinței. Toată această perioadă, pe care ai străbătut-o până acum, nu a fost în zadar. Mai trebuie desțelenit un pământ nou și pregătit pentru noul sezon ce îți stă în față. Meditează la versetele din Isaia 41 și ține-te strâns de promisiunile rostite în dreptul tău. Domnul îți vorbește personal. Dumnezeu lucrează în tine și prin tine pentru a manifesta Împărăția Lui în sfera ta de influență.

Verset biblic: Isaia 41:13-15 – „Căci Eu sunt Domnul Dumnezeul tău care te iau de mâna dreaptă şi-ţi zic: “Nu te teme de nimic, Eu îţi vin în ajutor!” Nu te teme de nimic, viermele lui Iacov şi rămăşiţă slabă a lui Israel; căci Eu îţi vin în ajutor – zice Domnul – şi Sfântul lui Israel este Mântuitorul tău. Iată, te fac o unealtă ascuţită, nouă de tot, cu mulţi dinţi; vei zdrobi, vei sfărâma munţii şi vei face dealurile ca pleava.

© Ruach Ministries

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/devotional/7434-mana-profetica-transformare-omizi-si-fluturi#ixzz4xozayJ9P
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Recomandari