Se incarca
incurajari

Vremuri de prosperitate!

Îmi este adesea amintit faptul că suntem chemați să umblăm în biruință și propășire în orice vreme. Dar mai apoi mă întreb: De ce nu umblăm în ele? Răspunsul este cât se poate de simplu: analizându-ne gândurile, sistemele noastre de credință și sursa voii noastre, lucrul acesta ne va conduce întotdeauna la locul adevărului. Ce este adevărul? Adevărul poate fi subiectiv în funcție de circumstanțe, de tradițiile religioase sau de percepțiile noastre. Adevărul suprem revelat în Cuvântul lui Dumnezeu este singurul adevăr care poate elibera favoare și binecuvântare peste tine. Lucrul acesta este dependent de ceea ce cugeți în mintea ta.

Cugetarea la Cuvântul lui Dumnezeu atrage binecuvântările în locul în care te afli; practicarea adevărului te așează în binecuvântare iar mărturisisrea adevărului îți realiniază sufletul și duhul pe calea cea dreaptă. Rămâi înrădăcinat în Cuvântul lui Dumnezeu și vei prospera în tot ce vei face. Vei fi ca un pom sădit lângă un izvor de apă. Umblă cu Domnul și vei prospera mereu!

Verset biblic: Psalmul 1:1-5 – „Ferice de omul care nu se duce la sfatul celor răi, nu se opreşte pe calea celor păcătoşi şi nu se aşază pe scaunul celor batjocoritori! Ci îşi găseşte plăcerea în Legea Domnului, şi zi şi noapte cugetă la Legea Lui! El este ca un pom sădit lângă un izvor de apă, care îşi dă rodul la vremea lui şi ale cărui frunze nu se veştejesc: tot ce începe, duce la bun sfârşit. Nu tot aşa este cu cei răi: ci ei sunt ca pleava pe care o spulberă vântul. De aceea cei răi nu pot ţine capul sus în ziua judecăţii, nici păcătoşii în adunarea celor neprihăniţi.”

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/devotional/7793-mana-profetica-vremuri-de-prosperitate#ixzz5FZQZIyAR
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recomandari