Se incarca
incurajari

Putin aluat dospeste toata plamadeala


”Dumnezeul păcii, care, prin sângele legământului celui veşnic, a sculat din morţi pe Domnul nostru Isus, marele Păstor al oilor, să vă facă desăvârşiţi în orice lucru bun, ca să faceţi voia Lui şi să lucreze în noi ce-I este plăcut, prin Isus Hristos. A Lui să fie slava în vecii vecilor!” (Evrei 13:20-21).

Ce bucurie să fii în preajma oamenilor care răspândesc în jurul lor aroma de a fi fost cu Isus și trăiesc o astfel de viață ca a lui Hristos. La fel ca și Pavel, acești sfinți au dorința de a fi în prezența lui Hristos. Ei au o foame după tot mai mult timp petrecut în intimitate cu El și astfel răspândesc dragostea și sfințenia Lui.

Acești oameni se bucură profund de viață, dar evită tot felul de conversații nebunești. Ei trăiesc complet despărțiți de lucrurile din această lume și favoarea lui Dumnezeu este evidentă în viața și în familiile lor. Unii pot fi săraci în lucrurile materiale, dar viața lor este binecuvântată de Domnul.

Nu mă înțelege greșit; acești credincioși trec prin perioade de încercări și teste severe, dar, asemenea lui Pavel, deși pot fi dărâmați, nu distruși. Și ei nu renunță niciodată! Ei sunt hotărâți să-și termine umblarea prin credință și slujire într-un mod plăcut lui Dumnezeu.

Dar Satana este hotărât să pună lucruri în viața voastră care să ne împiedice să intrăm în abundența binecuvântării lui Hristos. Pavel a recunoscut acest lucru și a spus celor din Galateni: ”Voi alergaţi bine: Cine v-a tăiat calea ca să n-ascultaţi de adevăr? Înduplecarea aceasta nu vine de la Cel ce v-a chemat. Puţin aluat face să se dospească toată plămădeala” (Galateni 5:7-9). Cu alte cuvinte, ”Ce lucruri sunt în viața voastră care vă împiedică să mergeți în binecuvântarea deplină a lui Hristos?”

Acesta este un avertisment bun pentru noi astăzi. Mulți creștini care odinioară au fost folosiți cu putere de Dumnezeu au permis ceva să se strecoare în viața lor și au făcut pace cu acest compromis. Aveți grijă să nu permiteți ca un singur păcat să servească drept puțin aluat care să strice întreaga plămădeală.

© 2018 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Sursa: https://alfaomega.tv/devotional/9639-devotional-putin-aluat-dospeste-toata-plamadeala#ixzz5VhSwtzrZ
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recomandari