Se incarca
incurajari

Durerea unei inimi care se clatina

S-ar putea să fi trecut printr-o situație pentru care te-ai rugat, dar nu ai primit încă niciun răspuns. Poți spune: „M-am rugat cu credință în Dumnezeu, dar El nu m-a auzit. Am tot așteptat, dar El nu a răspuns niciodată. Cum pot să-mi predau viața lui Dumnezeu, dacă El nu răspunde rugăciunilor mele?”

S-ar putea să nu fii supărat pe Dumnezeu, dar cu siguranță ți-ai pierdut încrederea, lucru care te împiedică să îți predai inima. Prin urmare, rugăciunea a încetat și nu te mai bucuri de plinătatea binecuvântărilor Sale.

Iacov se adresează foarte clar acestei situații: „Cine se îndoieşte seamănă cu valul mării, tulburat şi împins de vânt încoace şi încolo.” (Iacov 1:6). Versiunea King James folosește cuvântul „șovăitor”, ceea ce înseamnă a fi nehotărât. În inimile lor, când poporul aduce cereri înaintea lui Dumnezeu, Îl pun la încercare. În inimile lor, ei spun: „Doamne, dacă îmi răspunzi, Îți voi sluji. Îți voi da totul! Dar dacă nu răspunzi, îmi voi trăi viața în felul meu.”

Dumnezeu nu poate fi mituit. El ne cunoaște inimile și știe când suntem nehotărâți în angajamentul nostru față de Fiul Său. El păstrează puterea care este în Hristos pentru cei care I s-au predat în întregime.

Adevărata credință ia în considerare toate problemele și durerea poporului lui Dumnezeu din întreaga lume, toate situațiile fără speranță și pune aceste lucruri triste într-o parte. Credința Îl pune apoi pe Hristos de cealaltă parte și se bucură când Hristos biruie toate păcatele și necazurile lumii.

Dumnezeu nu a vrut niciodată ca noi să-l lăsăm pe diavol să pună stăpânire pe inimile și casele noastre. Mai degrabă El intenționează să mărturisim ferm și clar. Trebuie să avem autoritate în Hristos și să strigăm: „În numele lui Isus Hristos!”

Este timpul ca fiecare credincios să se ridice și să declare: „Am trăit cu teamă prea mult timp și în Numele lui Isus Hristos, nu mă mai tem de moarte, de om sau de diavolul.”

© 2018 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Sursa: https://alfaomega.tv/devotional/9731-devotional-durerea-unei-inimi-care-se-clatina#ixzz5Xf547EAf
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recomandari